@

Bruk av informasjonskapsler

På nettstedet norgesmynter.no bruker vi informasjonskapsler, som er en liten fil som legger seg på din datamaskin. En slik datakapsel inneholder kun informasjon og vil ikke gjøre endringer på din maskin.

Vi bruker tre ulike typer informasjonskapsler; tekniske informasjonskapsler som er nødvendig for at du i det hele tatt skal kunne benytte vår nettside, informasjonskapsler for preferanser og statistikk som gjør det mulig å optimalisere brukeropplevelsen din og informasjonskapsler som muliggjør markedsføring og oppfølging på tvers av nettsteder.

En av våre informasjonskapsler vil lagre brukerinformasjon mens du er inne på norgesmynter.no. Dette gjør vi av sikkerhetsgrunner samt for å kunne bedre din brukeropplevelse mens du er inne på norgesmynter.no. Denne informasjonen slettes etter avsluttet brukersesjon.

Dersom du ikke ønsker å ha tilgang til disse funksjonene, så kan du stille inn nettleseren din slik at den ikke godtar at informasjonskapsler lagres på terminalutstyret ditt. Gjennom nettleseren kan du også slette alle lagrede informasjonskapsler.

Vi gjør deg oppmerksom på at ved ikke å akseptere at informasjonskapsler lagres på ditt terminalutstyr, vil du kunne oppleve at funksjoner på norgesmynter.no ikke fungerer.

Oppdatert 04.09.2018